Choose to be younique

Tekemällä omaa juttuaan ja olemalla oma itsensä tekee meistä jokaisesta uniikin. Tämän ajatuksen haluamme myös tuoda tuotteisiimme.

Smooth it on vuonna 2015 perustettu shop-in-shop välipalabaari ruokakaupassa. Idea lähti kahden opiskelijan ajatuksesta tuoda lähikauppaan nopeaa take away-välipalaa, joka toimisi elämän eri tilanteissa: olit sitten menossa kokoukseen, treeneihin tai kaipasit aamupalaa. 
Pitkän suunnittelun jälkeen syntyi K-Citymarket Kupittaan ensimmäinen palvelupiste. Tällä hetkellä toimipisteitä on seitsemän ja joukkomme on kasvanut kahdesta perustajasta jo kolmeentoista mahtavaan tiimiläiseen, jotka ovat yhdessä viemässä kasvavaa yritystämme eteenpäin. 
 
Meille tärkeintä on kaikessa toiminnassa laatu, maku ja tuoreus. 
Valmistamme kaikki tuotteemme käsityönä puhtaista raaka-aineista, ilman lisättyä sokeria tai säilöntäaineita. Poimimme hedelmät kypsinä kaupan hyllyltä ja suosimme kotimaisten toimijoiden yrttejä ja marjoja.
Reseptimme ovat tarkkaan hiottuja yhdistelmiä. Sisällämme kasvaa jatkuva palo luoda uusia asioita ja kehittää toimintaamme jatkuvasti eteenpäin, sillä haluamme tarjota vain parasta.
Opiskeluprojektista on tullut työ ja elämäntapa. Jokaisen tiimimme jäsenen kädenjälki näkyy meidän päivittäisessä toiminnassamme, sillä jokainen tuote on ainutlaatuinen. 
 
Nautinnollisia hetkiä tuotteidemme parissa! 
 
Ystävällisin terveisin,
Irina Nurmi, Smooth it perustaja

Instagram